Dvosoban, Bagljaš

Za prodaju

Dvosoban, Bagljaš

29.500€

Stan se nalazi u soliteru na početku naselja Bagljaš (Milana Stanivukovića), od prostorija sadrži hodnik, kuhinja sa malom kuhinjom, dnevna soba sa trpezarijom i izlazom na veću terasu, degažman, kupatilo i spavaća soba, lift u zgradi, interfon, internet, ktv, podrum, uknjižen, sa terasama ima 61m2.

54 m2
2
1
Dvosoban, Ruža Šulman

Za prodaju

Stan se nalazi u novijoj zgradi u centralnom delu naselja, u blizini su dečiji vrtić, osnovna škola, mega market, veliki park, stan od prostorija sadrži hodnik, kuhinja, dnevna soba sa trpezarijom, zatvorena terasa, degažman, spavaća soba i kupatilo, u stanu su rađeni laminati, sigurnosna vrata na ulazu, klima uređaj, uknjiženo.

56 m2
2
1
Trosoban, 4. Juli

Za prodaju

Trosoban, 4. Juli

36.000€

Zgrada se nalazi u cenjenom naselju D2, u neposrednoj blizini je veći market, mala pijaca, osnovna škola, vrtić i dr. sadržaji. Stan je preuređen tako da ima 3 spavaće i dnevnu sobu, kupatilo, hodnik, kuhinja, veća terasa (6m2), nalazi se na 2 sp. CG, interfon, internt, ktv, uknjižen.

67 m2
4
1
Trosoban, Bagljaš

Za prodaju

Trosoban, Bagljaš

39.000€

Zgrada se nalazi u centralnom delu naselja Bagljaš, u neposrednoj blizini dečijeg vrtića i osnovne škole, preko puta pijace, marketa, pošte, i dr. sadržaja, od prostorija sadrži veliki dnevni boravak sa trpezarijom, izdvojena kuhinja, 2 sobe, kupatilo, 2 terase, renovirana kuhinja, podovi su laminati, sigurnosna vrata na ulazu, interfon, internt, ktv, isključeno CG-gradsko (može se […]

71 m2
3
1
Dvosoban, Bagljaš

Za prodaju

Dvosoban, Bagljaš

29.000€

Zgrada se nalazi kod 3 veća marketa, Aviv park je udaljen 250m, stan je po strukturi dvosoban, prvobitno stanje, ima posebno kuhinju sa trpezarijom, zatvorena mala terasa, iz dnevne sobe ima izlaz na veću terasu, ima lift, dvostrano orjentisan jug-istok, uknjižen.

52 m2
2
1
Trosoban, Milana Stanivukovića

Za prodaju

Stan se nalazi na 2. spratu, izvorno stanje, ima kupatilo i posebno toalet, veći dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja, hodnik, 2 spavaće sobe, CG-gradsko, interfon, internet, ktv, južna strana, dobra lokacija, uknjiženo.

76 m2
3
1
1 2 11