Dvosoban, Bagljaš

Za prodaju

Dvosoban, Bagljaš

28.000€
1 year ago

U neposrednoj blizini zgrade-solitera se nalaze 3 velika marketa, novi Aviv centar je udaljen 200m. Stan je klasičan dvosoban, sa dnevnom sobom iz koje ima izlaz na terasu, kuhinja+trpezarija, ostava, mala terasa, hodnik, kupatilo, spavaća soba. U stanu su stavljeni laminati u svim prostorijama. Nije poslednji sprat, zgrada ima 12 spratova.

54 m2
Dvosoban
1
Dvosoban, Bagljaš

Za prodaju

Dvosoban, Bagljaš

28.000€
1 year ago

Zgrada se nalazi na početuku naselja Bagljaš, pored zgrade je veliki parking, tržni centar, pijaca, marketi. Stan je renoviran, ima novu pvc stolariju, sigurnosna ulazna vrata, laminate. Od prostorija ima hodnik, kuh+trpezarija, radni prostor, ostava, dnevni boravak sa izlazom na terasu, kupatilo, spavaća soba. Nije poslednji sprat.

54 m2
Dvosoban
1
Dvosoban, nov, Lesnina

Za prodaju

1 year ago

Zgrada je nova, kvalitetno građena od cigle+demit fasada, u stanu je kvalitetna PVC stolarija, hrastov parket. Stan je konforan, sa većom dnevnom sobom i prostorom za kuhinju, degažman, spavaća soba, kupatilo, ostava, terasa. Lokacija zgrade je veoma dobra u blizini je megamarket Gomex, pijaca, vrtić, osnovna škola i dr. sadržaji. Stan je u prizemlju i […]

64 m2
Dvosoban
1
Dvosoban, 4. Juli

Za prodaju

Dvosoban, 4. Juli

23.000€
1 year ago

Zgrada se nalazi u cenjenom naselju, u blizini je dečiji vrtić, škola, i dr. sadržaji. Stan od prostorija ima ulazno predsoblje, kuhinja, trpezarija+dnevna soba, degažman, spavaća soba, kupatilo(prirodna ventilacija). U dnevnoj sobi su krovni prozori a u spavaćoj i kupatilu redovni.

54 m2
Dvosoban
1
Dvosoban, salonski

Za prodaju

Dvosoban, salonski

22.000€
1 year ago

Stan ima pogled na Šećeranski park, mirno naselje sa malo saobraćaja, stan je veoma prostran, sa velikim sobama, ima posebno kuhinju sa trpezarijom, terasu, kupatilo, ostavu. Ima CG sa posebnom podstanicom na plin, 3 šupe, bašta na korišćenje. Ima visoke plafone pa jej pogodno za poslovni prostor (ordinacije, kancelarije).

66 m2
Dvosoban
1
Trosoban, Žitni Trg

Za prodaju

1 year ago

Zgrada se nalazi u strogom centru Zrenjanina, pored zgrade su marketi, tržni centar, pešačka zona grada. Stan je konforan, ima 2 spavaće sobe, veća dnevna sa trpezarijom, izdvojenom kuhinjom, terasa, ostava, veći hodnik iz kog se ide u sve prostorije, kupatilo. Stan ima dosta svetla, ima interfon, kablovsku, interenet, lift, pripadajući podrum. Sa terasom stan […]

78 m2
Trosoban
1
1 2 11