Centar, dvorišni stan

Za prodaju

Dvorišni stan u širem centru Zrenjanina, renoviran, novo kupatilo, kuhinja, laminati, ima plinsko grejanje. Od prostorija ima terasu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, ostava, manja i veća soba, useljivo.

45 m2
2
1
Centar, jednoiposoban

Za prodaju

Stan ima sopstveno ograđeno dvorište od 2 ara, stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupatila (tuš kabina), kuhinja sa trpezarijom, velika soba i radna soba, građen je od mešovitog materijala, podovi keramičke pločice, ima plin, struja monofazna, klima uređaj, kolski ulaz, useljiv.

33 m2
1
1
Centar, dvosoban

Za prodaju

Centar, dvosoban

18.000€

Dvorišni stan u zoni centra, od prostorija ima 2 spavaće sobe, kuhinja+trpezarija, kupatilo, ostava, ima veći podrum, pomoćna šupa, u stanu su postavljeni laminati, gipsane ploče na plafonu, ima trofaznu struju, uknjiženo, useljivo.

72 m2
3
1
Dvosoban, renoviran

Za prodaju

Dvosoban renoviran dvorišni stan u širem centru, urađeno je novo kupatilo, laminati, rigips na plafonima, keramika u kuhinji, od prostorija sadrži ulazno predsoblje, veće kupatilo sa tuš kadom, velika dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom i spavaća soba, grejanje je na plin, ima trofanu struju, parking mesto ispred stana.

58 m2
Dvosoban
1
Jednoiposoban, Ruže Šulman

Za prodaju

Stan se nalazi u zgradi u blizini osnovne škole i vrtića u naselju Ruža Šulman, na 4 spratu, stan je renoviran, urađeno novo kupatilo sa tuš kabinom, keramika u kuhinji, podovi su laminati, novi pvc prozori sa roletnama u sobama, od prostorija sadrži ulazni hodnik, kupatilo, kuhinja, dnevna soba sa izlazom na terasu, spavaća soba, […]

Jednoiposoban
1
Jednoiposoban, centar

Za prodaju

1 year ago

Stan od prostorija ima hodnik, kupatilo, kuhinju sa trpezarijom, veću sobu koja je pregrađena na dnevnu sobu i spavaću sobu, dvostrano je orjentisan (istok-zapad), svetao stan, parketi i laminati u stanu, ima ulazna pvc sigurnosna vrata, klima uređaj, norveški radijator, očuvana stolarija (duplo staklo), useljiv stan, uknjižen.

40 m2
Dvosoban
1
1 2 11