Dvosoban, Lesnina

Za prodaju

Dvosoban, Lesnina

23.000€

Zgrada se nalazi na dobroj lokaciji, u blizini pošte, marketa i dr. sadržaja. Stan od prostorija ima hodnik iz kojeg se ide u sve prostorije, dnevna soba sa izlazom na terasu, kuhinja+trpezarija, kupatilo, soba, postavljeni laminati u celom stanu,  keramičke pločice u kuhinji, CG gradsko, interfon, ktv, internet.

55 m2
2
1
Centar, dvorišni stan

Za prodaju

Dvorišni stan u širem centru Zrenjanina, renoviran, novo kupatilo, kuhinja, laminati, ima plinsko grejanje. Od prostorija ima terasu, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, ostava, manja i veća soba, useljivo.

45 m2
2
1
Dunavska, dvosoban

Za prodaju

Dunavska, dvosoban

28.900€

Konforan dvosoban stan, preuređen u dvoiposoban, renoviran, novo kupatilo, kuhunja, nova drvena vakumska stolarija, instalacije, grejanje je nezavisno (struja,TA peć i klime), kuhinjski delovi ostaju u stanu, od prostorija sadrži hodnik, kupatilo, veća kuhinja, ostava, terasa, dnevna soba+spavaća soba, veća spavaća soba, terasa, ima pripadajući podrum, u blizini se nalazi dečiji vrtić, osnovna škola, marketi, […]

59 m2
3
1
Trosoban, Bagljaš

Za prodaju

Trosoban, Bagljaš

27.500€

Stan se nalazi u soliteru kod 102-ke, stan je prvobitnom stanju, na 8. spratu, ima 2 lifta u zgradi, od prostorija ima ulazni hodnik, kuhinja sa trpezarijom, ostava, kupatilo,wc, 2 spavaće i dnevna soba, veća terasa, južna strana, cg, interfon, uknjižen.

76 m2
3
1
Brigadira Ristića, jednoiposoban

Za prodaju

Zgrada se nalazi na cenjenoj lokaciji, stan je u potkrovlju, sve novo rađeno, novo kupatilo, kuhinja, parketi, veluks krovni prozori. Od prostorija ima hodnik, kupatilo, dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, grejanje na klimu.

50 m2
2
1
4. Juli, dvosoban

Za prodaju

4. Juli, dvosoban

25.000€
1 year ago

Zgrada se nalazi u cenjenom naselju, u blizini su dečiji vrtić, osnovna škola, marketi, i dr. sadržaji. U stanu je odvojena trpezarija od dnevnog boravka sa pvc stolarijom, od prostorija ima još spavaću sobu, degažman, kupatilo, kuhinja. Ima interfon, internet, kablovska, uknjiženo 1/1.

53 m2
Dvosoban
1
1 2 11