o nama mega city zrenjanin

Agencija za promet nekretnina Mega City osnovana je početkom 2009. godine. Istrajnost, upornost i uspešno poslovanje doprineli su da u teškim vremenima za promet nekretnina opstanemo i sve ove godine budemo prepoznatljivi po poslovnosti, stručnosti i efikasnosti prilikom realizacije prometa nepokretnosti.

Opis delatnosti

Bavimo se prometom svih vrsta nepokretnosti a uz kupoprodaju obavljamo i niz pratećih poslova kako bi i kupac i prodavac na najefikasniji način realizovali kupoprodaju, u to ubrajamo:

 • Profesionalno vođenje pregovora do postizanja dogovora između zainteresovanih strana
 • Provera vlasništva i druge dokumentacije od važnosti za nepokretnost.
  Sastavljanje kupoprodajnog ugovora, predugovora i drugih dokumenata neophodnih za realizaciju kupoprodaje.
 • Podnošenje poreske prijave i pružanje svih neophodnih informacija za klijente, praćenje zakonskih propisa od značaja za promet nepokretnosti.
  Prikupljanje ponuda za nepokretnosti, izlazak na teren, profesionalna procena nepokretnosti.
 • Obilazak nepokretnosti sa zainteresovanim kupcima.
  Saradnja sa svim poslovnim bankama prilikom realizacije stambenog kredita.
 • Posebnu pažnju posvećujemo oglašavanju nepokretnosti koje prodajemo, imamo saradnju sa najvećim specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina i oglašavamo na Agencijskom sajtu koji je pregledan i moderan a između ostalog nudi prodavcima mogućnost da nas kontaktiraju e-mailom kao i da preko postavljenog obrasca pošalju karakteristike nekretnine sa fotografijama, takođe prodavci mogu da nas pozovu da dođemo na teren i na licu mesta se uverimo u karakteristike nekretnine kako bi je na najbolji način opisali i predstavili budućim kupcima.

Pozivamo kupce da kod nas pronađu nekretninu po njihovoj meri,
kao i prodavce da u saradnji sa nama brzo i efikasno prodaju svoju nekretninu.

Uporedi

Pozovite našeg agenta