Vladimir Kiseljev

103 properties
Address: Stevice Jovanovića 13, Zrenjanin
Phone: 0641861082

Company: Mega City Nekretnine
Office Address: Stevice Jovanovića 13, Zrenjanin

Kontakt

My properties(103)

Kuća, Plandište

Za prodaju

Kuća, Plandište

24,000€

Kuća se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i ostavom, spavaća soba, kuhinja i kupatilo, garaža u okviru kuće, pomoćni objekat na placu (81m2). Grejanje na plin, ima trofaznu struju, uknjizena.

87 m2
2.0
1
Kuća, Aradac

Za prodaju

Kuća, Aradac

38,000€

Kuća u Aracu, sastoji se od: Hodnika, dve sobe, kupatila, kuhinje + trpezarije i dnevne sobe. Nekretnina poseduje i potkrovlje koje je nezavršeno. Materijal izgradnje kuće je cigla, malterisano afrakcijom. Na podovima su laminati, stolarija je pvc i drvena. Centralno grejanje na gas, trofazna struja. Površina kuće je 115 m2 i 14 ari placa.

115 m2
3
1
Stabeni objekat, Centar

Za prodaju

Stambeni objekat na vrlo atraktivnoj lokaciji u centru grada. Prema informaciji o lokaciji i projektu na predmetnom objektu može da se zida još jedna etaža, sve zajedno ukupno 660m2, po projektu koji poseduje prodavac objekat bi se sastojao iz devet stanova. Pogodno je kao ulaganje za investitore ali i za rentiranje. Zgrada je građena od […]

330 m2
Vikendica, Tiganjica

Za prodaju

Vikendica u naselju Tiganjica na odličnoj lokaciji nadomak rezervata prirode “Carska Bara”. Nekretnina je lepo uređena i sastoji se od: Terase, hodnika, dve sobe, dnevne sobe, ostave, kuhinje i kupatila. Poseduje visoko prizemlje a u suterenu se nalazi garaža, građena je od cigle i ima demit fasadu. Na podovima su laminati, a na potkrovlju je […]

130 m2
3
1
Kuća, 4. Juli

Za prodaju

Kuća, 4. Juli

49,000€

Kuća u naselju 4. Juli, na dobroj lokaciji u blizini vrtića, škole i većih marketa. Nekretnina je potpuno renovirana i sastoji se od: Dve sobe, dnevne sobe, kuhinje, špajiza i kupatila. Grejanje je na plin i struju, stolarija je pvc i rađena je demit fasada. Uknjižena.

62 m2
3
1
Stan, Ruža Šulman

Za prodaju

Stan u naselju Ruža Šulman, treći sprat. Od prostorija sadrži: Predsoblje, kupatilo, spavaća soba, kuhinja + trpezarija, dnevna soba koja izlazi na terasu sa lepim pogledom na Begej. Grejanje je centralno i norveškim radijatorima, stolarija PVC, parketi. Uknjižen.

50 m2
2
1

Other Agents

Nije pronađen nijedan rezultat